DMS Detectivi Privați

- Supraveghere copii -

Fumatul și consumul de alcool

În ziua de azi alcoolul este foarte ușor disponibil și promovat agresiv. Este considerat, de foarte multe persoane, ca un lucru firesc , ce face parte obligatoriu din viața de zi cu zi. Consumul de alcool în cazul adolescenților este periculos, atât pentru ei cât și pentru lumea din jur. Știm fiecare și auzim destul de des despre accidente provocate de adolescenți aflați sub influența alcoolului, fie că sunt cu autoturisme, motociclete, scutere, etc.

Copiii care încep să consume alcool încă de la vârste fragede riscă să dezvolte probleme grave, care le vor influența negativ viața în societate. De asemenea există riscuri foarte mari ca acest lucru să le deterioreze sănătatea și să le micșoreze performanțele școlare.

Statisticile sugerează că tinerii, în societatea de azi, beau mai puțin în timpul săptămânii dar sunt predispuși la episoade grave de beție, care pot duce la spitalizări. Câteodată ei cad pradă acestui cult al consumului excesiv de alcool doar pentru a se integra în diverse găști.

DMS Detectivii Privați pot identifica din timp astfel de probleme, iar dumneavoastră puteți lua măsuri în consecință, diminuând astfel efectele.

alcool 1

Copiii și drogurile

Dependența de droguri poate apărea la orice vârstă, dar de obicei consumul de substanțe halucinogene începe din tinerețe. Dacă adolescentul are o astfel de problemă și continuă să se drogheze în ciuda consecințelor atunci putem vorbi de dependență.

Dacă un tânăr începe să se comporte diferit fără motive aparente – cum ar fi izolarea, ostilitatea, oboseală, etc. – atunci putem suspecta o problema legată de droguri. Părinții pot trece cu vederea astfel de simptome considerându-le normale la pubertate.

Alte semne care ne pot indica dependența de droguri:
– neglijarea aspectului exterior și a igienei personale
– scăderea performanțelor școlare
– lipsa nejustificată de la orele de școală
– dezinteresați de activitățile preferate anterior
– schimbări în modul de alimentație
– dereglarea somnului
– deteriorarea relației cu familia și prietenii
– schimbarea totală a anturajului

Dacă observați câteva din aceste simptome la copilul dumneavoastră apelați imediat la DMS Detectivi Privați pentru a vedea cauzele. DMS Detectivi Privați are o experiență vastă în astfel de probleme și va poate ajuta să acționați la timp.

droguri 1

Ce fac bonele?

Nu este ușor să aflați dacă bona își face bine treaba. Pentru a afla adevărul contactați DMS Detectivi Privați. Sunt mai multe semne prin care vă puteți da seama dacă lucrurile nu stau tocmai bine.

Copilul dumneavoastră pare neliniștit în prezența bonei?

De multe ori este nevoie de timp pentru adaptare dar dacă după o vreme copilul nu pare a agrea prezența bonei, atunci este indicat să apelați la serviciile DMS Detectivi Privați.

Sunt mai multe semne prin care să vă dați seama dacă bona își face bine treaba sau minte și atunci este cazul să sunați la DMS Detectivi Privați pentru a afla cine este cu adevărat bona dumneavoastră:
– copilul este neliniștit când știe că rămâne singur cu bona
– bona nu relatează ce a făcut în timpul programului
– copilul este implicat în tot felul de accidente
– bona vă critică modul de a vă crește copilul
– întârzie des la program
– copilul este neîngrijit
– copilul este nemâncat
– aveți bănuieli că fură sau că minte

Dacă suspectați ceva legat de bona dumneavoastră contactați imediat DMS Detectivi Privați!

bona 1

Custodie copii

În România regula de bază este aceea a autorității părintești comune, care presupune, între altele, responsabilități în comun ale părinților în ceea ce privește deciziile importante care se iau cu privire la copii (ex: alegerea grădiniței, a școlii, demersuri importante medicale, etc.).

În cazul divorțurilor efectuate pe cale administrativă, nu se poate dispune o altă măsură decât autoritatea părintească comună. Dacă se dorește un alt tip de autoritate părintească, trebuie să se apeleze la soluția prin instanță.

Autoritatea părintească exclusiv în sarcina unuia dintre părinți este mai dificil de obținut, întrucât, pentru a pronunța o astfel de decizie, judecătorul trebuie să se asigure că sunt motive pentru a alege o excepție de la regula de bază a autorității părintești comune. În genere, este necesar a se dovedi că celălalt părinte nu este unul bun, nu este interesat de copil șamd…

Pentru a strânge probe concrete contactați DMS Detectivi Privați! Consultațiile sunt gratuite.

custodie 1

Investigații despre adopții

Dacă ați adoptat copii sau dumneavoastră ați fost adoptat și vreți să căutați părinții naturali, sunteți puși într-o situație dificilă. DMS Detectivi Privați poate să vă ajute în această întreprindere. Un detectiv privat are mai multe mijloace de a afla răspunsurile pe care le meritați.

DMS Detectivi Privați vă poate oferi liniștea sufletească deoarece investigațiile vor fi întreprinse de detectivi cu experiență, care vă vor ține tot timpul la curent cu progresele obținute. Nu veți fi niciodată exclus din cauză. Detectivii noștri vor efectua toate demersurile într-o manieră confidențială.

Contactați DMS Detectivi Privați pentru consultații gratuite!

adoptii 1
Divizia Monitorizare Supraveghere

Toți detectivii din cadrul DMS Detectivi Privați sunt foști ofițeri de poliție experimentați, cu vechime în activitate de peste 20 ani, acumulată în miile de cazuri rezolvate.