DMS Detectivi Privați

- Infidelitate -

PARTENERUL DE VIAȚĂ VĂ ÎNȘEALĂ?

Suspiciunea că sunteți înșelați de partenerul de viață este foarte dureroasă.

Din păcate, când ați ajuns în situația de a suspecta persoana iubită de infidelitate șansele să fie adevărat sunt foarte mari.

După statisticile DMS Detectivi Privați, 85% din cazurile în care soțiile își bănuiesc soții de infidelitate sunt adevărate. În cazul bărbaților statistica ne arată că doar 50 % din cazuri sunt reale. Mai sunt și cazurile în care niciunul dintre soți nu bănuiește că este înșelat.

infidelitate-1

CÂTEVA INDICII CARACTERISTICE INFIDELITĂȚII

ÎNFĂȚIȘAREA

O schimbare evidentă în modul de a se îmbrăca, de a-și alege lenjeria intimă și de a se întreține din punct de vedere fizic poate fi un semn de infidelitate.

INTIMITATE

Creșterea/descreșterea bruscă a gradului de intimitate, a nivelului de afectivitate, precum și schimbarea obiceiurilor sexuale.

CONVORBIRILE TELEFONICE

Un partener care este secretos în ceea ce privește convorbirile telefonice și mesajele sau are telefonul blocat, poate fi bănuit de infidelitate.

RUTINA

Schimbarea programului zilnic, întârzierea repetată la serviciu, plecarea mai devreme de acasă fără motive temeinice, plecări nejustificate.

UTILIZAREA INTERNETULUI

La fel ca și utilizarea telefonului, ștergerea jurnalelor de navigare sau accesarea anumitor site-uri pe internet poate fi un semn de înșelăciune.

SITE-URILE DE SOCIALIZARE

Ascunderea sau schimbarea parolelor de acces pe site-urile de socializare, precum și ștergerea convorbirilor avute poate fi semn de infidelitate.

investigatii-persoane-fizice-juridice

DE CE SĂ ANGAJAȚI DMS DETECTIVI PRIVAȚI?

Sunt o multitudine de motive pentru care nu este indicat să încercați să găsiți singuri dovezile infidelității. Pentru unii poate fi foarte dureros din punct de vedere emoțional, alții pot fi epuizați fizic sau nu au timpul necesar. DMS Detectivi Privați cu experiență va obține dovezile infidelității într-un timp foarte scurt, în timp ce rămâne detașat din punct de vedere emoțional. Probele strânse cu luciditate de un detectiv privat vor fi putea fi folosite la un eventual proces.

CE PRESUPUNE ANGAJAREA UNUI DETECTIV?

Sunt o multitudine de motive pentru care nu este indicat să încercați să găsiți singuri dovezile infidelității. Pentru unii poate fi foarte dureros din punct de vedere emoțional, alții pot fi epuizați fizic sau nu au timpul necesar. DMS Detectivi privați va obține dovezile infidelității într-un timp foarte scurt, în timp ce rămâne detașat din punct de vedere emoțional. Probele strânse cu luciditate de un detectiv privat vor fi putea fi folosite la un eventual proces.

CE SĂ AȘTEPTĂM DE LA DMS DETECTIVI PRIVAȚI?

Investigațiile în legătură cu infidelitatea pot dura de la câteva ore la câteva zile sau chiar luni. Indiferent de durată, DMS Detectivi Privați va trata cazul cu discreție și respect, va lua în serios suspiciunile dumeavoastră și vă va consulta de câte ori este nevoie. Veți avea astfel controlul permanent asupra investigației.

Divizia Monitorizare Supraveghere

Toți detectivii din cadrul DMS Detectivi Privați sunt foști ofițeri de poliție experimentați, cu vechime în activitate de peste 20 ani, acumulată în miile de cazuri rezolvate.