DMS Detectivi Privați

- Colaborare avocați -

Colaborare firme avocatură

DMS Detectivi Privați colaborează cu firme de avocatură și asistă avocații în vederea rezolvării cu succes a cazurilor în care aceștia sunt angrenați.

Detectivii noștri cunosc legislația și realizează importanța obținerii de probe incontestabile, legale, valoroase, în timp util. DMS Detectivi Privați nu va obține niciodată probe în mod ilegal și nu vor pune în pericol rezultatele proceselor folosind mijloace suspecte. Detectivii din cadrul DMS Detectivi Privați sunt toți foști polițiști, cu vastă experiență dobândită în anii îndelungați de practică, într-o mare varietate de cazuri.

Servicii oferite de DMS Detectivi Privați

Verificare clienți și martori – Aflăm tot ce trebuie să știți despre clienții dumneavoastră înainte de data procesului. Nu doriți să aveți surprize neplăcute în instanță. Dacă este cazul, puteți specifica pe ce anume să ne axăm investigațiile.

Localizare martori – Pentru a putea lua declarația unui martor în proces mai întâi trebuie să-l puteți identifica și localiza. Detectivii din cadrul DMS Detectivi Privați sunt foarte experimentați în astfel de cazuri și vor afla toate informațiile de care aveți nevoie.

Colectare probe – Fie că este vorba de mărturii, fotografii, înregistrări audio/video, detectivii din cadrul DMS Detectivi Privați sunt conștienți de importanța probelor pentru cazurile dumneavoastră. Detectivii obțin materiale foto/video/audio de calitate deoarece au o practică îndelungată și diversificată.

Contactați DMS Detectivi Privați pentru mai multe amănunte!

avocati 1
Divizia Monitorizare Supraveghere

Toți detectivii din cadrul DMS Detectivi Privați sunt foști ofițeri de poliție experimentați, cu vechime în activitate de peste 20 ani, acumulată în miile de cazuri rezolvate.