DMS Detectivi Privați

- Servicii -

infidelitate-1

Infidelitate

Suspiciunea că sunteți înșelați de partenerul de viață este foarte dureroasă. Din păcate, când ați ajuns în situația de a suspecta persoana iubită de infidelitate șansele să fie adevărat sunt foarte mari.

servicii-droguri

Supraveghere copii

În ziua de azi alcoolul este foarte ușor disponibil și promovat agresiv. Este considerat, de foarte multe persoane, ca un lucru firesc , ce face parte obligatoriu din viața de zi cu zi.

servicii-debitori

Verificare debitori

Detectivii din cadrul DMS Detectivi Privați vor identifica și confirma locația debitorilor pentru a se putea începe cu succes plata datoriilor.

servicii-verificare-parteneri

Verificare parteneri

Dacă vreți să vă asociați într-o afacere este indicat să aflați cu cine veți lucra și cât de sigură va fi investiția dumneavoastră. DMS Detectivi Privați vă ajută să aflați adevărul despre asociații din cadrul firmei și câtă încredere puteți avea în ei.

servicii-verificare-angajati

Verificare angajați

Înainte de a vă grăbi să angajați persoane cu responsabilitate pentru afacerea dumneavoastră este indicat să faceți o verificare temeinică a candidaților.

servicii-colaborare-avocati

Colaborare avocați

DMS Detectivi Privați colaborează cu firme de avocatură și asistă avocații în vederea rezolvării cu succes a cazurilor în care aceștia sunt angrenați.