DMS Detectivi Privați

- Detectiv Galați -

Cuprins

DMS Detectivi Privați - Galați

detectiv privat galati 1

Știm că găsirea unor detectivi particulari în Galați, cu experiență și prețuri accesibile, este dificilă. DMS Detectivi Privați Galați oferă servicii profesioniste, la costuri rezonabile, în funcție de dificultatea cazurilor, executate de detectivi cu experiență, foști ofițeri specializați în structuri speciale de poliție, cu vechime de peste 20 ani în acest domeniu. Am participat la foarte multe acțiuni în Galați și în restul țării, iar rezultate au fost foarte bune și clienții mulțumiți.

Nu vă riscați timpul și banii cu detectivi privați fără experiență!

Atât în Galați, Brăila cât și în toată țara, noi suntem detectivii de care aveți nevoie pentru a rezolva cazurile dumneavoastră. Contactați chiar astăzi DMS Detectivi Privați Galați pentru mai multe detalii sau sunați la numărul 0749 565 961 pentru a vorbi cu un detectiv, consultațiile sunt gratuite.

Ce poate face DMS Detectivi Privați Galați pentru dumneavoastră?

slide1-um-215

Detectivii privați licențiați din Galați vă pot ajuta cu diferite probleme indiferent că sunteți avocați, societăți comerciale, instituții sau persoane fizice. Niciun caz nu este prea ușor sau prea complex, deci vă puteți baza pe DMS Detectivi Privați Galați pentru a găsi soluții profesionale.
Nu așteptați înrăutățirea lucrurilor!

Relația cu partenerul de viață nu merge foarte bine? Lăsați DMS Detectivi Privați Galați să afle adevărul și astfel să vă recăpătați liniștea pe care o meritați. Nu trebuie să vă faceți griji că partenerul va afla că ați angajat un detectiv privat, deoarece detectivii noștri sunt foarte experimentați iar contractul este confidențial. Vă vom prezenta fapte concrete care vor confirma sau infirma suspiciunile și nu va mai trebui să vă faceți griji. DMS Detectivi Privați din Galați au soluția pentru liniștea dumneavoastră.

Filajul, indiferent că este vorba de infidelități, supraveghere copii, etc., este tipul de activitate pe care îl avem în fiecare zi. Dar un detectiv privat poate face mult mai mult. DMS Detectivi Privați Galați poate ajuta societățile comerciale și instituțiile locale să verifice activitatea angajaților sau a partenerilor, trecutul lor, precum și calitatea unor persoane care urmează a fi angajate ori implicate în afaceri.

Pentru avocații din Galați detectivii noștri pot oferi o gama largă de servicii și probe concrete pentru a-i ajuta să câștige cazurile pe care le au în lucru.

Indiferent de situație veți primi consiliere în privința celui mai eficient mod de a primi răspunsuri concrete la întrebările dumneavoastră, iar dacă veți decide că este cazul să colaborați cu noi, detectivii din cadrul DMS Detectivi Privați Galați vor fi cei mai eficienți deoarece cunosc foarte bine zonele din județul Galați. Costurile vor fi menținute la minimul posibil.

Contactați DMS Detectivi Privați Galați și veți afla răspunsul la întrebările dumneavoastră!

Detectivi privați în Galați

detectiv privat galati 2

Vă puteți baza pe DMS Detectivi Privați Galați pentru a rezolva diverse probleme cum ar fi persoane dispărute, aflarea trecutului cuiva în scopuri personale sau de afaceri, supravegheri diverse, etc.. De la detectivii noștri din Galați vă puteți aștepta la același nivel ridicat de profesionalism, indiferent de caz. Ca în oricare alt domeniu, este dificil să aflați răspunsurile concrete la probleme dumneavoastră fără ajutorul unor specialiști, dar dacă veți angaja o echipă de detectivi privați veți primi servicii competente, la prețuri accesibile.

Detectivii din cadrul DMS Detectivi Privați Galați au lucrat peste 20 ani în poliție, la o mare varietate de cazuri. Suntem solicitați să rezolvăm diverse situații, de la simple la foarte complexe, pentru a proteja valorile clienților.

Vă vom aduce dovezi concrete pentru a avea o situație obiectivă a poziției dumneavoastră.

DMS Detectivi Privați Galați - cazuri de infidelitate

infidelitate-1

Suspiciunea că sunteți înșelați de partenerul de viață este foarte dureroasă. Din păcate, când ați ajuns în situația de a suspecta persoana iubită de infidelitate șansele să fie adevărat sunt foarte mari. După statisticile DMS Detectivi Privați Galați, 85% din cazurile în care soțiile își bănuiesc soții de infidelitate sunt adevărate. În cazul bărbaților statistica ne arată că doar 50 % din cazuri sunt reale. Mai sunt și cazurile în care niciunul dintre soți nu bănuiește că este înșelat.

Infidelitate – de ce să angajați DMS Detectivi Privați Galați?
Sunt o multitudine de motive pentru care nu este indicat să încercați să găsiți singuri dovezile infidelității. Pentru unii poate fi foarte dureros din punct de vedere emoțional, alții pot fi epuizați fizic sau nu au timpul necesar. Un detectiv privat cu experiență va obține dovezile infidelității într-un timp foarte scurt, în timp ce rămâne detașat din punct de vedere emoțional. Probele strânse cu luciditate de un detectiv privat vor fi putea fi folosite la un eventual proces.

Ce să așteptați de la DMS Detectivi Privați Galați?
Investigațiile în legătură cu infidelitatea pot dura de la câteva ore la câteva zile sau chiar luni. Indiferent de durată, DMS Detectivi Privați Galați va trata cazul cu discreție și respect, va lua în serios suspiciunile dumneavoastră și vă va consulta de câte ori este nevoie. Veți avea astfel controlul permanent asupra investigației.

DMS Detectivi Privați Galați - cazuri în legătură cu copiii

Din păcate, mediul din ziua de azi și modul în care ne educăm copiii duce la o modelare a creierului lor într-o direcție greșită. Aceasta îi face, pe termen lung, să nu poată face față provocărilor vieții de zi cu zi. Iar aceasta este, în prezent, cea mai mare problemă a copiilor din ziua de azi și a atins nivelul unei epidemii.

Fumatul și consumul de alcool

alcool 1

În ziua de azi alcoolul este foarte ușor disponibil și promovat agresiv. Este considerat, de foarte multe persoane, ca un lucru firesc , ce face parte obligatoriu din viața de zi cu zi. Consumul de alcool în cazul adolescenților este periculos, atât pentru ei cât și pentru lumea din jur. Știm fiecare și auzim destul de des despre accidente provocate de adolescenți aflați sub influența alcoolului, fie că sunt cu autoturisme, motociclete, scutere, etc.

Copiii care încep să consume alcool încă de la vârste fragede riscă să dezvolte probleme grave, care le va influență negativ viața în societate. De asemenea există riscuri foarte mari ca acest lucru să le deterioreze sănătatea și să le micșoreze performanțele școlare.

Statisticile sugerează că tinerii, în societatea de azi, beau mai puțin în timpul săptămânii dar sunt predispuși la episoade grave de beție, care pot duce la spitalizări. Câteodată ei cad pradă acestui cult al consumului excesiv de alcool doar pentru a se integra în diverse găști.

DMS Detectivii Privați pot identifica din timp astfel de probleme, iar dumneavoastră puteți lua măsuri în consecință, diminuând astfel efectele.

Copiii și drogurile

droguri 1

Dependența de droguri poate apărea la orice vârstă, dar de obicei consumul de substanțe halucinogene începe din tinerețe. Dacă adolescentul are o astfel de problema și continuă să se drogheze în ciuda consecințelor atunci putem vorbi de dependență.

Dacă un tânăr începe să se comporte diferit fără motive aparente – cum ar fi izolarea, ostilitatea, oboseală, etc. – atunci putem suspecta o problema legată de droguri. Părinții pot trece cu vederea astfel de simptome considerându-le normale la pubertate.

Alte semne care ne pot indică dependență de droguri:
– neglijarea aspectului exterior și a igienei personale
– scăderea performanțelor scolare
– lipsa nejustificată de la orele de școală
– dezinteresați de activitățile preferate anterior
– schimbări în modul de alimentație
– dereglarea somnului
– deteriorarea relației cu familia și prietenii
– schimbarea totală a anturajului

Dacă observați câteva din aceste simptome la copilul dumneavoastră apelați imediat la DMS Detectivi Privați pentru a vedea cauzele. DMS Detectivi Privați are o experiență vastă în astfel de probleme și vă poate ajuta să acționați la timp.

Ce fac bonele?

bona 1

Nu este ușor să aflați dacă bona își face bine treaba. Pentru a afla adevărul contactați DMS Detectivi Privați Galați. Sunt mai multe semne prin care vă puteți da seama dacă lucrurile nu stau tocmai bine.

Copilul dumneavoastră pare neliniștit în prezența bonei?
De multe ori este nevoie de timp pentru adaptare dar dacă după o vreme copilul nu pare a agrea prezența bonei, atunci este indicat să apelați la serviciile DMS Detectivi Privați Galați.

Sunt mai multe semne prin care să vă dați seama dacă bona își face bine treaba sau minte și atunci este cazul să sunați la DMS Detectivi Privați pentru a afla cine este cu adevărat bona dumneavoastră:
– copilul este neliniștit când știe că rămâne singur cu bona
– bona nu relatează ce a făcut în timpul programului
– copilul este implicat în tot felul de accidente
– bona vă critică modul de a vă crește copilul
– întârzie des la program
– copilul este neîngrijit
– copilul este nemâncat
– aveți bănuieli că fură sau că minte

Dacă suspectați ceva legat de bona dumneavoastră contactați imediat DMS Detectivi Privați Galați!

Custodie copii

custodie 1

În România regula de bază este aceea a autorității părintești comune, care presupune, între altele, responsabilități în comun ale părinților în ceea ce privește deciziile importante care se iau cu privire la copii (ex: alegerea grădiniței, a școlii, demersuri importante medicale, etc.). În cazul divorțurilor efectuate pe cale administrativă, nu se poate dispune o altă măsură decât autoritatea părintească comună. Dacă se dorește un alt tip de autoritate părintească, trebuie să se apeleze la soluția prin instanță.

Autoritatea părintească exclusiv în sarcina unuia dintre părinți este mai dificil de obținut, întrucât, pentru a pronunța o astfel de decizie, judecătorul trebuie să se asigure că sunt motive pentru a alege o excepție de la regula de bază a autorității părintești comune. În genere, este necesar a se dovezi că celălalt părinte nu este unul bun, nu este interesat de copil s.a.m.d.

Pentru a strânge probe concrete contactați DMS Detectivi Privați! Consultațiile sunt gratuite.

Investigații despre adopții

adoptii 1

Dacă ați adoptat copii sau dumneavoastră ați fost adoptat și vreți să căutați părinții naturali, sunteți puși într-o situație dificilă. DMS Detectivi Privați poate să vă ajute în această întreprindere. Un detectiv privat are mai multe mijloace de a afla răspunsurile pe care le meritați.

DMS Detectivi Privați Galați vă poate oferi liniștea sufletească deoarece investigațiile vor fi întreprinse de detectivi cu experiență, care vă vor ține tot timpul la curent cu progresele obținute. Nu veți fi niciodată exclus din cauza. Detectivii noștri vor efectua toate demersurile într-o manieră confidențială.

Contactați DMS Detectivi Privați Galați pentru consultații gratuite!

Debitori dispăruți sau rău platnici

debitori 1

Detectivii din cadrul DMS Detectivi Privați vor identifica și confirma locația debitorilor pentru a se putea începe cu succes plata datoriilor. Căutările noastre nu se opresc într-un oraș sau într-o țară deoarece putem, când este cazul, să extindem cercetarea în toată Uniunea Europeană.

Printre societățile care pot beneficia de serviciile noastră amintim:
– firme de leasing
– unități bancare
– societăți de asigurări

Vă găsiți într-una din situațiile de mai jos?
– debitorul vă datorează bani în urma unui contract și nu este dispus să plătească
– debitorul a dispărut fără să plătească intreagă datorie
– debitorul susține că nu mai are mijloacele necesare să achite datoriile către dumneavoastră
– ați plătit contravaloarea unui produs dar nu l-ați primit

Deși unele cazuri sunt foarte dificile noi ne străduim să obținem rezultate concrete despre locația debitorilor, bunurile pe care le folosesc, nivelul lor de trăi, etc., după care puteți începe recuperare cu succes a datoriilor.

Contactați cu încredere DMS Detectivi Privați Galați!

Verificare, investigare și supraveghere parteneri de afaceri

afaceri 1

Dacă vreți să vă asociați într-o afacere este indicat să aflați cu cine veți lucra și cât de sigură va fi investiția dumneavoastră. DMS Detectivi Privați vă ajută să aflați adevărul despre asociații din cadrul firmei și câtă încredere puteți avea în ei.

Nu riscați, detectivii noștri vor afla dacă viitorii dumneavoastră parteneri pot fi de încredere!

Care sunt principalele aspecte pe care DMS Detectivi Privați le vizează în astfel de situații:
– asociații au sau au avut probleme cu legea
– asociații sunt consumatori de droguri
– asociații consumă alcool în mod excesiv
– asociații au probleme financiare
– asociații sunt împătimiți ai jocurilor de noroc
– orice alt aspect indicat de dumneavoastră

De asemenea, dacă vreți să colaborați cu o altă firma este indicat să angajați un detectiv privat să cercetați activitatea și seriozitatea viitorilor parteneri de afaceri.

Contactați DMS Detectivi Privați Galați dacă doriți să asigurați viitorul afacerii dumneavoastră!

Verificare angajați

angajat 1

Apelați cu încredere la serviciile DMS Detectivi Privați Galați dacă vă aflați într-una din situațiile de mai jos:
– angajații nu respectă programul de lucru
– dispar bunuri din cadrul firmei sau din vestiare
– angajații nu dau randamentul așteptat
– concediile medicale sunt prea dese sau suspecte
– angajații au o atitudine nefirească

Verificare înainte de angajare

Înainte de a vă grăbi să angajați persoane cu responsabilitate pentru afacerea dumneavoastră este indicat să faceți o verificare temeinică a candidaților. Aflați înainte de angajare dacă potențialul candidat se droghează, consumă alcool peste măsură, are anturaj dubios sau probleme financiare, ce comportament are la volan și în societate, etc.!

Verificarea anterioară angajării vă poate scuti de o mulțime de probleme și de experiențe neplăcute.

Detectivii din cadrul DMS Detectivi Privați vă îndrumă în astfel de probleme deoarece avem experiență și știm ce este de făcut.

Colaborare avocați

avocati 1

DMS Detectivi Privați Galați colaborează cu firme de avocatură și asista avocații în vederea rezolvării cu succes a cazurilor în care aceștia sunt angrenați.

Detectivii noștri cunosc legislația și realizează importanța obținerii de probe incontestabile, legale, valoroase, în timp util. DMS Detectivi Privați Galați nu va obține niciodată probe în mod ilegal și nu vor pune în pericol rezultatele proceselor folosind mijloace suspecte. Detectivii noștri sunt foști ofițeri de poliție, cu vastă experiență dobândită în anii îndelungați de practică, într-o mare varietate de cazuri.

Verificare clienți și martori – Aflăm tot ce trebuie să știți despre clienții dumneavoastră înainte de data procesului. Nu doriți să aveți surprize neplăcute în instanță. Dacă este cazul, puteți specifica pe ce anume să ne axăm investigațiile.

Localizare martori – Pentru a putea lua declarația unui martor în proces mai întâi trebuie să-l puteți identifica și localiza. Detectivii din cadrul DMS Detectivi Privați Galați sunt foarte experimentați în astfel de cazuri și vor afla toate informațiile de care aveți nevoie.

Colectare probe – Fie că este vorba de mărturii, fotografii, înregistrări audio/video, detectivii din cadrul DMS Detectivi Privați Galați sunt conștienți de importanța probelor pentru cazurile dumneavoastră. Detectivii obțin materiale foto/video/audio de calitate deoarece au o practică îndelungată și diversificată.

Contactați DMS Detectivi Privați Galați pentru mai multe amănunte!

Divizia Monitorizare Supraveghere

Toți detectivii din cadrul DMS Detectivi Privați sunt foști ofițeri de poliție experimentați, cu vechime în activitate de peste 20 ani, acumulată în miile de cazuri rezolvate.